Sanna Panna

Mera Piller.......

Publicerad 2007-01-31 10:46:15 i min första blogg,

Idag har ja vart till läkaren för andra gången se om pillerna har hjälpt nått,mja sa hon du ska nog äta mer av FLAGYL jag vill att du äter dom i 14 dar istället för 10,
Jag ska mao hämta ut mer piller .......
Känner mej grönjävligt tröttjag vill inte vara trött jag vill vara pigg o jobba som vanligt.'
Hon fråga ifall jag jobbade mmmm japp det gör ja de sa jag........
Ja sa hon det ör ju inte så bra eftersom du har en pågående infektion i kroppen....

Ja sa jag men det har gått rätt så bra o jobba så ja kämpar på me det ja.

Man är som en mumie när man är hemma så fort ja lägger mej så somnar ja nästan.
Jag blir snart frisk o piggare (helt övertygad) o sen kan man vara som vanligt igen med allt va de nu innebär.

Tänkte ja skulle göra en blixtvisit hos Fridell idag jag har plockat ihop lite kläder som inte sonen använder mer o donera dom till hennes son Olle.

Och så ska ja titta på pågående renovering de ska bli nytt kök i Grytan.

Ser fram emot nästa blogg där jag bara ska skriva om hur pigg ja blivit o att allt är som vanligt jag har ju gått igenom typ 3 kallduschar nu så nu ska de väl vara lugnt en stund framöver ,men man vet aldrig jag har ju sån RÖTA med allting.....

Bara till Dej....

Publicerad 2007-01-28 13:09:12 i min första blogg,

Japp bara till dej,jag ska bara tala om vikken bra vän du är,helt klockren.
Finns ju bara en som du ju ,jag kommer ihåg första gången ja träfa dej det var på mitt gamla jobb DU skulle komma o gå *brevid* DU skulle gå med mej.
Kommer ihåg exakt vad du hade för kläder på dej oxå så de så.........först va ja vääldigt osäker på om DU var en kille eller tjej (skrattar högt).
Där kom du iklädd i jeansjacka (blekt) o jeans (blekt) du kom fram till mej o presentera dej hej det är jag som ska gå med dej.

Det var länge sen nu det men vi har varit vänner sen dess i ur o skur.......
Vi har skratta tillsammans o delat våra problem tillsammans o allt stannar mellan oss är inte de det fiffigaste kanske?...

Det är så bra me dej för att du bryr dej om ......ringer eller skickar sms kollar läget (kan ju säga att du gör det mera än vad ja gör till dej) JAG SKA SKÄRPA MEJ.

Det är ju så mkt jag vill ge dej ju det vet du men den dagen kommer den med ja är helt säker på det faktiskt.

Du är bara så bra ju, med ditt humör,  din humor den passar mej utmärkt jag tror min humor passar dej med lika klockrent.

Jag tror oxå att vi förstår varann så bra behöver inte söga så mkt utan de sitter där gjutet.

Du Karin nu efter 4 barn nytt hus o ny Kvinna så är vi still friends ja varför inte man behöver ju sina vänner hela tiden.

Jag tycker du är så härlig jag tycker om dej som bara jag kan (ja kvigan med) *skrattar*
Jag kan nog sitta o skryta med att det jag säger till dej det stannar hos dej  med.

Du fixar o donar o jobbar som en gnu men har tid iaf att lyssna om ja ringer fast det inte är speciellt viktigt utan bara höra läget du vet....CHEKKA läget.:)

Jag är så glad att jag har dej min vän.
Så därför ville ja bara blogga om dej...

tjing

Hjärtat......

Publicerad 2007-01-25 14:27:36 i min första blogg,

Det vackraste hjärtat!

En ung man stod på stadens torg och förkunnade att han hade det vackraste hjärtat i hela bygden. En stor publik hade samlats och alla beundrade hans hjärta för att det var så vackert. Det var inte en endaste rispa eller märke i det.

Ja, de var alla överens om detta sannerligen var det
vackraste hjärta de någonsin sett. Den unga mannen blev så stolt att han började förkunna ännu högre om sitt vackra hjärta.

Plötsligt närmade sig en gammal man och ställde sig längst fram i publiken och sa: ”Ditt hjärta är inte på långa vägar så vackert som mitt.”

Publiken och den unga mannen tittade på den gamle mannens hjärta. Det slog med starka slag, men det var fullt av ärr och det fanns ställen där man såg att bitar hade tagits ur och ersatts med andra bitar som passade dåligt så att det hade blivit taggigt och kantigt där de satts in. Det fanns t o m ställen där det faktiskt fattades bitar och där det hade blivit djupa hål.

Publiken stirrade – hur kunde han säga att hans hjärta var vackrare tänkte de. Den unge mannen tittade på den gamle mannens hjärta, såg dess tillstånd och skrattade. ”Du måste skoja, jämföra ditt hjärta med mitt, mitt är perfekt och ditt är fullt av ärr och märken.” ”Ja, ” sade den gamle mannen, ”ditt hjärta har ett perfekt utseende, men jag skulle aldrig vilja byta mitt hjärta mot ditt.

Du förstår, varje ärr representerar en person som jag givit min kärlek – jag tar ut en bit av mitt hjärta och ger till dem, och ofta får jag en bit av deras hjärta tillbaka som passar i den tomma platsen i mitt hjärta, men eftersom bitarna inte är exakta så finns det lite taggiga kanter på mitt hjärta, men dessa vårdar jag ömt för de påminner mig om den kärlek vi delade.

Ibland har jag gett bort bitar av mitt hjärta,
men inte fått någon bit tillbaka av den andra personen. Det är därför jag har en del tomma hål i mitt hjärta – att ge av sin kärlek är att ta en chans. Trots att dessa tomma hål smärtar och står öppna, så påminner de mig om den kärlek jag har för dessa människor och hoppas att de någon gång kommer tillbaka och fyller det tomma hålet i mitt hjärta som står och väntar på dem. Så nu kanske du kan se vad verklig skönhet är?

Den unga mannen stod med tårarna sakta rinnande nerför kinderna. Han gick fram till mannen, stoppade in handen i sitt perfekta unga hjärta och rev ut en bit. Han erbjöd biten till den gamle mannen med darrande händer. Den gamle mannen tog emot biten av hans hjärta, stoppade in den i sitt hjärta, och tog sen en bit ur sitt eget ärrade hjärta och stoppade in det i såret på unge mannens hjärta.

Biten passade, men inte perfekt så det blev lite taggiga kanter. Den unge mannen tittade på sitt hjärta, som inte var perfekt längre men ändå vackrare än någonsin eftersom kärleken från den gamle mannen blandades med hans.

De kramade om varandra och gick iväg sida vid sida.

Om

Min profilbild

raskan99

Ta mej som jag är när jag inte vart som ja skulle.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela