Sanna Panna

glest mellan gångerna.....

Publicerad 2006-11-29 21:28:04 i min första blogg,

jaha blogga de ska man göra men ja hinner inte känns de som vaddå hinner? klart ja hinner men ja kanske prioriterar annat till skillnad från min dotter som bloggar as mkt + att hon läser 400 bloggar om dan minst,jag kommer aldrig att komma upp till hennes kapacitet de vet ja de.
Ja nu har ja vart på den HÄLSOKONTROLL som vi på natten ska göra vart 3 :e år eller nått.
Fick först träffa en sjuksyrra som fråga hur ja mådde o hur de känns att under vinter månaden jobba nätter + provtagning vikt o längd.
Ja vikten hoppade jag över om inte jag vet vad ja väger ska heller ingen annan veta de före mej.
proverna va bra förutom att ja hade lite hög hb.
Hade inte käka frulle heller o bara druckit kaffe o puffat man kanske för högt hb då.
Mmmm annars så har de väl inte hänt så väldans mysche som man säger här i jämtland.

Snart är de hundutställning på Älvsjö mässan o jag vill dit GUUUD vad ja vill dit.
Men en jobb % på 64 kommer man inte långt på när man dessutom ska bo i värsta slottet in the mindle of town.
Japp de kostar o ligga på topp men vi söker o söker efter annat boende de här går ju inte.

Se då hur A o B gör om dom ska köpa sitt hus eller inte hihi då vill ja flytta dit där dom bor nu ja iaf.

Sugen snart igen ja på nå partyy sist de begav sig gav mersmak (så ofta har vi fest) de va roligt folk o hade kul alla......

länge sen....

Publicerad 2006-11-23 22:14:01 i min första blogg,

ja blogga ja inte haft tid det vart de ena å de andra å sen har ja glömt bort de oxå men dottern på minde mej nu som för övrigt är i sthlm hos mormor.
Hon har köpt en dator så de va nog tur att hon åkte ner å joxa lite me den bla instalera msn o gjort en mail.
Vi har haft fest de va trevligt värre de inte ofta gamla mamma har det ju de va trevligt folk o alla va nöjda.

Sen på söndagen hade ja värsta vinskallen sällan ja har de men ja drog väl i mej lite för mkt ja ja man lär sig så länge man lever.

Min hund IKE komme rhem imorrn efter en tripp till sthlm han vart å friat där men hon ville inte så nu får vi vänta ett halvår till nästa gång..:)

nu ska mamman sova gonatt.

bara en rolig historia ju....

Publicerad 2006-11-14 22:23:31 i min första blogg,

En nyfiken man går med i en nudistklubb, han skriver in sig, tar av sig kläderna och börjar strosa runt lite på området.

Efter en stund får han syn på en yppig blondin vilket resulterar i att han får ett praktstånd. Blondinen: " Ville du mej något " ? Mannen: "Nej jag kom precis " Blondinen: " du måste vara ny här. Enligt våra lagar här betyder ståndet att du kallar på mej och vill ha sex med mej " , vart efter hon lägger sig ner och låter mannen ha sex med henne.

Efter akten går den rödblommige mannen in i bastun sätter sig . Han är otroligt nöjd med sitt medlemskap så nöjd att han lyfter på sin ena skinka och släpper en fjärt. Då kliver en riktigt stor och muskulös man fram till honom. "Ville du mej något " ? " Nej jag kom precis " sa mannen. " Du måste vara ny här. Enligt våra lagar betyder fjärten att du kallar på mej och vill ha sex med mej " vartefter han kastar omkull mannen och trycker in den i krysset.

Efter akten rusar mannen tillbaka till receptionen. "Här!!! Ta tillbaka medlemskortet och nyckeln och behåll de 5000kr jag betalt " Receptionisten: " men herrn ni har ju bara hunnit se en bråkdel av våra aktiviteter ". "Lyssna nu fröken, jag är en man på 45 år jag får stånd 1gång i månaden, men jag fjärtar 14 gånger om dagen, så NEJ TACK!!!!

Om

Min profilbild

raskan99

Ta mej som jag är när jag inte vart som ja skulle.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela